Cinderellah Story's
my adore ♥
Sunday, November 21, 2010 @ 8:04 PM | 0 Comment [s]

Gi kwangg ♥

Assalammualaikum. Ouhh jadi alim sekejap.
Hari ini saya nak cerita kat hampa semua pasal boyfried baru saya. Opps salah bakal boyfriend laa. hehe. Dia cumel gilee plus hensem. Saya pun tak cumel mcm dia. bak kata pepatah mcm langit dgn bumi. Oke ,  Since pertama kali saya jumpe awak. Saya dah mule suke kat awak. Gilee arr. Saya pun tak tau kenapa. Saya tau awak hak milik orang lain.  Tapi , apa aku kesah? Kalau awak dah jadi boifee saya , saya nak lamar awak. We married. Hehe. Seronoknya. Tak sabar gilee. ( ehh bukan ke lelaki lamar perempuan?) Ouhh. pape jea la. Lepas tue , saya bawak awak jumpe parents saya. Parents saya gerenti setuju ar. sbb mak saya mmg suka menantu cumel cumel. sbb kan awak , nanti bile dpt anak. anak kite cuml cumel. haha. Sweetnye ♥.  Sayaa tak nak laa cete banyak banyak pasal awak kat sini , sbb kan awakk. Ramai orang nak rebutt awak dari saya. Nanti dorg rembat , saya pulak kempunan. Saya suka awakkk , tak The end.

Taemin ♥


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.