Cinderellah Story's
2pm storyyleta ♥
Friday, December 17, 2010 @ 6:04 AM | 0 Comment [s]

Hello everyone.

See , aku skrg sudah berjatuh hati pada 2pm. apa sudah terjadi ? bukan beast ke ? oke oke . actually aku minat pada kecumelan mereka dlm mini drama <you're beautiful parody>. omo omo~ mereka terlalu cumel . lagi lagi si wooyoung . mmg match lah belakon jadi go minam. haha . nikchun jadi tae kyung , jun ho as jeremy , jun su as shi woon , chansung dan taecyoen as ahli 2pm. satu hari dorg ade practise , dorg ternampak woo young tukar baju . jejenk jejenk. tekejut lah nmpk woo young pakai benda ketat tu . dorg pun ingat yg woo young adlh girl . dorg pun mula suke kat woo young. nickhun yang ego akhirnya boleh jatuh hati jugak pada woo young. haha. kelakar gilee. ending dia , baru dorg tau yg woo young bukan perempuan . haha . jun ho kene pukul dgn woo young mase bagi bunga. aww. sweet gilee. jeles pun ade ni . haha.

(sila tulis tajuk di bawah di u tube , untuk melihat dgn lebih baik =.= )
you're beautiful parody [eng sub] - 2pm


( 2PM Breakfast from Hell )
 jum tgk woo young dan jaebom masak ♥ haha. kelakar 

Bagus Akbar jadi tatapan.


Sedap tajuk aku . haha. berbangga ouh pada diri sendiri. yeahh . sape bagus akbar tu? surat khabar ke? haha. iras iras sket. haha. bukan lah , u all penah tgk si budak cumel loteii mcm katak dalam cete putera katak tu ? alaa , rezki actor cinta kirana . penah kan? haa . ni dia lah . cute kan ? wooahaa . bagus akbar saya berbangga dgn awak . suka tgk muka awak yg natural. bersih dan suci . ecehh . haha . lebih pulak . 
sekian terima kasih . kamshaminda . eh betol ke? kalau slh beritau oke?  


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.