Cinderellah Story's
Kegilaan ♥
Tuesday, December 14, 2010 @ 10:23 PM | 0 Comment [s]

Hello everyone. This is story about kegilaan aku dgn budak korea ! aww. Mmg dah lama aku nak post entry ni. Nak belagak lah dgn pakwe pakwe hensem ni. haha. Kegedikan dan keperasaan aku semakin menonjol dekat post ni. harap maaf . Jgn muntah dulu sebelum tgk ! Harap enjoyyy :)


  • Name: Jang Geun-Seok 장근석
  • Birthdate: August 4, 1987
  • Birthplace: South Korea
  • University: Hanyang University
  • Height: 182cm
  • Blood type: A
Oke this is first my jantung hati. Suke kat dia since drjh 6 lg. First jumpe dia kat cete He's beautiful. Aww. best gilee cete tu. rase nak tgk banyak kali doe. dia cute , hensem , cantikk , lawa , anggun , ayu , smart , gorgeous , gentle . Semua dia punye lah. haha.


Birth name: Lee Gi Kwang  이기광
Member of  Beast
Hometown: Seoul , korea.
Date of birth: 30.3.1990
Height: 174 cm
Blood Type: A

Gi kwangg ? Mesti lah ramai yang kenal kan. whoa. i like dorg punye lagu. dia ni cumel double double. Triple hensem ! Cume ketinggian agak rendah . haha. takpa. orgg kedua selepas jang geun suk. suke gilee kat dia. Teringin nak date dgn dia . huhh. amin :)


Name: Park hyung sik
Member of ZE:A
Birthday: 16.11.1991
Born in: Seoul, Korea
Blood type: AB
Height:183 cm

Dia ni ? tak kan korgg tak kenal . mamat plg tinggi kat ZE:A. gmbr budak cute ni aku jumpe dekat pembuangan sampah ( google ) . Waww . dia ni boleh mencairkan hati aku . hihi . hensem gilee. cumel gilee . Mata dia very very sepet lah . btw , saya suke dia much much lah . muahh, haha .


Real Name: 이동해 Lee Donghae
Member of Super Junior.
hometown: Mokpo, Jeollanam, South Korea .
Date of Birth: October 15, 1986
Height: 175 cm

hah dia ni pulak . tgk muke mmg hensem kan? mesti lahh. jeles gilee dgn bibir mamat ni. Kalau dia senyum.aww. menusuk ke kalbu. haha. aku aku ? apa dah jadi ni ? wake up lahh. berangan jea ! btw , aku nak cakap. aku suke kat dia. love you ! hah sudah. haha


Name: Lee Taemin (이태민)
Member of: SHINee
Birth date : July 18th, 1993
Hometown: Dongbong-gu, Seoul
Height: 175cm
Bloodtype: B

Oke. dia ni pulak . budak ni teror dlm dance. orgg cakap lah . haha . Paling cumel antara semua. Hensem takde kot. Sbb muke dia maknae sgt. Serious aku tak suke hair style dia. oke tak nak kutuuuuuuukk dia ! oke.  suke dia sgt sgt. nak jumpe dia sgt sgt. =.= tinggi betol harapan !


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.