Cinderellah Story's
Me ! ♥
Sunday, December 12, 2010 @ 12:41 AM | 0 Comment [s]

( gambar hiasan )

Weh weh nak tau ttg diri aku tak ? Yang nak tu thanks erk . yang tak nak tu pun thanks jugak . aku kan baik ! hehe . mesti ade yang cakap . perasaan betul budak ni . huhh of course ! Nak kenal dgn aku lebih mendalam ? Oke nah 10 ttg diri aku . lets read .

1- Tak suka dipanggil NONOL ! khas untuk aidil gedik .
2- Suka perasaan dia budak baik . tapi mmg baik pun !
3- Suka friendship than couple .
4- Suke gile dgn org korea ! klau ble nak kawin dgn org korea. aww!
5- Tak suka lelaki gedik !
6- Benci dengan habuk !
7- Bukan penggemar petai , jering , jeruk dan macam lagi lah .
8- Takut dengan lipas . Plg takut ALLAH oke.
9- Manja gilee dgn parents .
10- Tak comel . Tak cantik .
11- Tak pandai . tapi mmg suke digelar pandai . *tipu semata mata
12- Tak suka tgk drama melayu .
13. Suka tgk cete korea dan jepun . Aww , dorg hensem !
14- Suka lawan cakap parents , suka lawan cakap nenek .
15- Kdg-kdg jahat . kdg kdg baik ! hehe.
16- Banyak boifen . tapi satu pun tak pernah contact aku . geram !
17- Suke shopping ! tapi suke berjimat.
18- Bercita cita nak jadi saintis . eh jururawat oke jugak.
       photographer pun oke jugak.  weh weh Cikgu pun oke ! aww.
19- Tak suka beperangai mcm budak kecik .
20 - Important . Sorgg yang sangat pemalu . Sifat semula jadi !

Eh . bukan aku kata 10 ke? oke takpa extra 10 lg. makcik pakcik mesti nak jadikan aku menantu lps bace post ni. haha . sorry erk nak belajar dulu . baru pikir kahwin :)


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.