Cinderellah Story's
T-ara and 4 minute ♥
Friday, December 24, 2010 @ 11:30 PM | 0 Comment [s]

weh weh aku nak kongsi you tube . sila hayati betol betol .

 
video 1 : T-ARA- yayaya .
best lah lagu ni . haha . walaupun , aku sendiri tak  paham apa motif lagu ni . yelah .tgk dorgg dance . aww cumel~~  jiyeon awak smmgnya sangat cumel . hee . jeles ni . haha . jeles tgk lelaki tu , dikelilingi pompuan cumel cumel . haha . gedik !



Video 2 : 4 MINUTE- hot issue .
saya suka gilakk ini lagu . nak exam jea , dgr lagu ni. haha . kantoi sudah . amalan tak baik . jangan ikut ! kalau korg perasaan lagu ni keluar kat tb kan ? oke . bukan kat music bank . tapi iklan tb tb korea. aku cari lagu ni sampai nak mati . apa lah tajuk dia . rupa rupanya , dekat iklan tu tulis tajuk lagunye . pehhh . bingit siot . penat aku jelajah you tube . btw , lagu ni best . *ahh poyo . haha . suka hati lah .


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.