Cinderellah Story's
T-ara ( I got you ) ♥
Wednesday, December 8, 2010 @ 8:50 AM | 0 Comment [s]


Heyy. beta comeback ! New album ? Eh eh. apa ni ? Beta bukan artis tapi rakyat biasa. Since masuk bulan 11 n 12  manyak korean band dah comeback dgn album album yang hot. wuu. Hebat ! Hwaiting !

Sblm tu , beta nak jerit kuat kuat dulu. oke? I have got a poster BEAST . yeaaaaaaaaaaaa! thanks epop isu ke15. Like like ! Mau tampal atas siling. haha. Gedik ! Oke. pas tu dapat kalender T-ara Hello Baby. Woww. Test tengok kat you tube. Aww. best gilee. t-ara member you all cute. Jiyeon and Soyeon dapat baby nakal. haha. Kelakar la dorgg time nak pakaikan baju baby tu. Boram , eunjung , hwa young dapat baby kecil yang kuat nangis. haha. Mmg tak pandai jaga budak lah dorg ni. Sory kpd efanz dorg oke? Takde mksd pape. Hyo min dan Q-ri dapat baby yang kuat bercakap . wahaha. Kesian betol mereka ! eh eh nak tgk story dia pergi kat YOU TUBE . mls nak letak kat sini . haha.

Oke this is pictures T-ARA  ♥

jiyeon ♥ i like her very much. cumel bukan ? Mesti lah yea.
hwa young and hyomin ♥
soyeon and eunjung ♥
q-ri and boram ♥


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.