Cinderellah Story's
5 / 1 / 2011 ♥
Wednesday, January 5, 2011 @ 3:25 AM | 0 Comment [s]

Oke . post ni special sket . Just for Junsu umi ♥ . hee.

Balas balik apa yang makcik korea sorang ni membebel bebel macam nak gilaa . haha . gurau je. sila sila , baca . terima kasih .

1. Ceh . aku lagi penat lah makcik . aku da macam daki gunung kat sekolah . kalau ada lif dua lima buah takpa jugak . turun naik turun naik turun , pehh penat tak terbebaloi . haha .

2. wahh . since bila ni pandai puji aku ? ceh ceh. btw , thanks lah junsu . sayang kaw 10% je. 30% buat geun suk . selebihnya buad parents aku . oke ni yang wajib .

3. umi . aku nak cakap , dah beli epop bulan Januari ? Tgh hot kat pasaran ni . cepat sementara stok masih ada. ceh , promote seyy.  tapi harga up lah , sbb special sket . Lagi special , Tepampang gambar BEAST as cover . hehe.

. iklan sebentar .
comment this : oke . yea yea . sebab tak lawa lah aku letak pic aku oke . tak suka , sila letak ke tepi .

4. he's beautiful ? kau gila . aku lagi lagi lagi gila lah . semakin gila bila tgk geun suk dgn mulut mucung dia tu . haha . lepas ni aku repeat tgk balik , pinjam cd kawan . over betul aku. punye suka lah .

5. budak baik ? cewahh . kau mmg baik since aku kenal lagi . so tak payah susah susah nak jadi baik oke ? lalala .

6. Korg dah studi erk ? syabas diucapakan . aku masih lagi dalam orientasi budak form1 & form 4 . busy . bab buku teks pun aku kene settle kan . adoi . maybe next week baru studi . hee

7. Dah takde pe nak membebel kot ? hmm , takde takde . chau~
Sorry ummi kalau aku membebel bebel sampai lupe dunia . terima kasih .



 T-ara - Why are you being like this .
Cumel lah dorg . jeles tahap parah ni . ahh .


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.