Cinderellah Story's
Hoolamak ♥
Tuesday, January 4, 2011 @ 5:55 AM | 0 Comment [s]

Whoaa . bukan main lagi tajuk aku ni .
Nak dekat dekat mcm ALAMAK pulak ! *ceh ni merepek je.

Weh saya dah tukar layouts baru . Tengok tengok . cantik tak ? sape cakap tak cantik , 20 minit lg akan sakit perot . aku cakap betul ni . ceh ceh , bajet je mcm sumpah sumpah org pulak . ahh . suka hatilah .
gilaa lah , teselit jugak nama backgrounddiva . hampeh betol . aku tau la blog aku tak secantik blog kaw . yelah . ni je yang aku mampu buat . haha . for your information . oke senang cakap - untuk pengetahuan semua , aku suka PINK . takde lah sampai obses sangat . PINK itu menarik kan ? yeah .


p/s : Haaa . Junho pulak jadi gambar sampingan untuk post kali ni . cumel kan? mesti la . eceh*  Kalau korg perasaan , gmbr ni aku letak over over jugak kat fb . hehe . Suka lah .



Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.