Cinderellah Story's
Sesi 2011 ♥
Wednesday, January 5, 2011 @ 1:14 AM | 0 Comment [s]

Hello hello semua . Wahh dah lama sangat ni tak membebel sesuka hati kat blog . Takde masa lah sayang . cehhwahh . sayang pulak da ? ee. apa kena ni .  oke oke . to be continued . hee .

Comment this : Wahh . SHINEE sudaa . oke , takde kene mengena dgn post ni . suka suki saje .
Taemin ♥ Taemin ♥ Taemin ♥

Eh dah masuk 2011 erk ? Cubit peha kanan , cubit peha kiri . tup tup dah masuk tahun 2011 . ish . cepat erk ? Tak sodar , aku dah masuk 14 tahun . wahh . dah tua rupanya . Berat jangan cakap lah , makin menambah ada laa . Tinggi lagi lagi lagi lah , makin memendek . hish . klau dapat tinggi macam tiang bola jaring . best tak ? Best lah agaknya . 

Oke . Selaku pengawas sekolah tahun 2011, nak umumkan " WELCOME kpd pelajar pelajar baru( form1)" Ahlan wasahlan . hee . Ya ya , bukan nak belagak ke apa . bangga lah dgn diri anda ! Yess ! *naikkan hidung anda dgn megah sekali ya tuan tuan puan puan. Tak dapat dinafikan lagi , budak budak tahun 2011 ni makin kecil . aduhh cumel cumel belaka . geram sungguh . rasa nak buli mati mati je . haha . mula dah nak menggatal ni ? baiklah . saya tak buat lagi . ceh ceh .

Sila , jika sudi scroll lagi   ke bawah .
---------
------
-----
-----
----
---

sudah penat bermain dengan scroll ? Oke rehatkan minda dgn tgk gambar di bawah . hehe .


Comment this : Aku tak  lawa macam kaw kaw kaw  . banyak kaw kak ? senyap boleh tak !

Pic 1 : malu malu 
Pic 2 : Buwekk :P
Pic 3 : Muncung kan mulut , mcm mcm mulut itik . itik ?
Pic 4 : Rawwr yang tak jadi . Betol betol ni .

Sekian Tamat .


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.