Cinderellah Story's
Aku kuat shopping ? HAHA
Monday, February 28, 2011 @ 6:54 AM | 0 Comment [s]

Aku ? Shopping ? Shopping ? Shopping ? Macam tak percaya . (Buad muka menggada sket) haha . 

Wahai sekalian makhluk . Aku manusia BIASA LAGI HENSEM CUMEL CUN HOT POPULAR CANTIKKKK yang tak bisa melawan hawa nafsu . Dialog para jelitawan yang kuat bershopping , haha . aku pun ada nafsu . nafsu shopping . Heii pompuan tak sah klau takde nafsu ni . haha . 


Tadi after balek skola je , abang ajak g beli seluar . Bukan seluar dalam ,  seluar sukan . Adeh . Woii pakcik tak reti penat ke haa ? Aku amik kesempatan ajak g kedai buku sekejap . Opps , EPOP tak kuar lagii . sedih kecewa terkilan . Huh . Time beli seluar abang tu ingat tak nak turun , tapiii . Saya nak beli bola mainan kat situ . Ahh , Excited balik ! Last last shopping stationeries macam nak rak ! Habis satu kedai aku borong . haha. (Belum buad lagi , cakap kasi gempak je). haha . Sampai cousin aku pun naik bosan bejalan dgn aku . Maklum laa , lelaki . Hish ko , lain kali jgn ikut aku shopping lagii oke? haha .


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.