Cinderellah Story's
Petang bersama liyaa, HAHA
Sunday, February 27, 2011 @ 8:18 AM | 0 Comment [s]

Yoww. Hari ni dengan rasa lembut hati niat ikhlas berhijrah ke rumah nenek kesayangan yang tak seberapa jengkal je . wahaha . Excited laa sgt . Niat di hati nak tolongg MAMA bungkus kepek for wedding cousin . Buad homework tu tak sampai 10 minit daa lesap keluar rumah . hehe . Jalan jalan cari angin sambil menunggang basikal AIMAN  . eh eh bukan nama basikal tu . nama pemilik basikal tu . adeh . haha .

Sempat waa pose before gerakk jalan jalan , haha

" Liyaa jum jalan jalan , kita beli ais krim " . wehoo. Seronok seronok . Unfortunately , basikal yang ditunggang takde brek . ahh mampos ! Untung sekali bile Fon sony abang aku kat tangan aku . yeah . Bermula laa Fotograpi aku. wahaha. Terima kasih abangg ,  ikhlasepenuhati dari Hasnul Afiqah Hussien (adek). hoho. Time time mcm ni laa , bole tejumpe Kawan FB. haha . Syahirah muthazar u buad pa kat situ haa? haha. Takut nak tegor , kot kot salah org. haha . Sesi Potograpi di continued kat rumah nenek . Macam macam gambar ada . adehh. Begini laa klau org jakun pegang camera . haha . 



Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.