Cinderellah Story's
Aku pendiam ? Huh .
Tuesday, March 1, 2011 @ 8:26 AM | 0 Comment [s]

Heyy hello .
Assalammualaikum , HOHO. 

Oke statement yang aku nak buad ni mesti laa ttg aku  .  Dah dah , korg yang tak nak tahu dan nak tahu wajib laa baca sbb menjejak ke blogg HOT CUN POPULAR KEMAS
 LAWA CANTIK CUMEL aku ni .  eww eww. apa ko merepek ni ? FULLSTOP . (kasi ayat muntah sket . ) haha .

Aku pendiam ? Yeke . Please lah , see my mouth laa awak awak . 30% makhluk HODOH akan cakap aku PENDIAM ? . maybe!  20%  makhluk CUMEL akan cakap aku PERAMAH (sbnrnye , banyak mulut) ? Maybe maybe! Bagi yang tak seberapa kenal aku mmg korg akan pikir -aku orang yang membosankan , PENDIAM ! oke . Tu bagi yang tak kenal laa , dan bila korg daa sekepala dgn aku mmg gilaa gilaa laa jadi otak kuning korg tu . haha  . Haru biru bole jadi . haha.

Cube korang pikir ? Buad pa nak jadi peramah gilaa ? Ade lelaki lelaki MACHO nak suka kat korg ke? Ada orang nak kawan dgn kita yang peramah ni  sbb tu ? adeeee. Takde kan. Maybe segelintir manusia je laa . Lelaki lelaki yang hott pun akan pilih girls girls yang tak banyak mulut . Importance pandai jaga adab laa. Tapi jangan disangka , Orang pendiam ni tak kecoh . Bak kata pepatah , Jangan disangka air tenang tiada buaya . whoaa . Kaya kosa kata daa kau hasnul . Thumbs up ! haha .

Kumen FANS  di facebook :

 "Ko ni kat skola mak aii MAK PENDIAM . Kat fb bapak kecoh"  haha . standard le tu . malu nak cakap mouth to mouth . aurat suara .  take care la weh , hahaa . tak salah kan? adeh. 

Ada pulak kumen yang berbunyi mcm ni :


" Budak ni pendiam rupanya . Nmpk mcm kecoh je " tengok tengok . dorg tak puas hati lagii . please laa , aku tak kacau korg . so tak perlu kacau aku . haha 

p/s : Sorry gila gila if ayat aku daa terguris mana mana hati korg yang SPOT PERAMAH ni . Aku pun bukanlah arif sangat bab ni , just luahan perasaaan jiwa dan raga je . hehe .


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.