Cinderellah Story's
Oh nooooooooo nooooo !
Saturday, March 26, 2011 @ 4:27 AM | 1 Comment [s]

 
Haaa tgk Gi Kwang aku senyum cumel je . kau ade? ahaa .

Helloooooo . Weh no wayyy . Fuck that girl , haa amik kau . Grrr . Gi kwangg what is this ? Youuuu youu youuu curang . Saya cepuk kepala awak teburai isi otak karang . (muka bengis+comel) haha . 

Whose that girl ? Minah mana pulak buad hot kiss dengan Gi Kwangg aku ni. Adohh aii . I tau lah Gi kwang I hensem segak tampan lawa cantik comel kaya tegap gojes anggun dan paling penting BEROTOT ! fuyooooohh . Ni yang mahal ni , haha . Klau aku tau sape minah tu , mmg aku botakkan terus la you punye rambut tu . Tunggu je lahh. Aaaaaaaaaaakang .

Aku support lah kau budak mata besar (gmbr kat atas tuuu haaa). You're my mine . You're my lover . You're my sweetheart . Ouchhhhh ples-lah . haha




Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.