Cinderellah Story's
Pabila ada lelaki suka kat girls , HOHO .
Tuesday, March 1, 2011 @ 9:12 AM | 0 Comment [s]

Good late night girls CHUBBY plus SLIM  and boys HENSEM lagi MACHO . adeh .

what the hell nya ? Memang laa lelaki suka kat girls . Apa Gay ? Yeah . Skrg kan famous isu SOSIAL ttg gay ni . Tak percaya sila tgk berita Oke ! haha .

Pabila lelaki suka kat pompuan . Apa jadi ?  Plus plus lelaki tu HOTTEST STUFF laa. Plus Plus Minus pompuan tu COMEL LOTE. adeh . gerenti laa da jadi SEHATI SEJIWA SEBANGSA SEAGAMA . means couple la . Aww aww.  (Mesti tgh menggedik ble dengar bab couple ni) . haha .

Bile daa suka , dengan rasa hormat dua dua pihak akan luahkan perasaan korg. Pehh sweetnya . haha . Tup tup , bercouple . Then , bila daa suka minat syok gemar kat lelaki tu . konfem kita (girls) akan terbayangkan wajah si dia . Lagi lagi , senyum dia lengok dia pandangan dia . adeh . Bak kata nenek aku makan tak kenyang , tidur tak lena , mandi tak basah . Yang lelaki pulak , dorg bukan ada perasaan mcm pompuan ni . Lelaki ni ada special character yang kita(pompuan) tak tau . Dorg bukan amik kesah pun pasal bende remeh temeh ni . Mmg la take care . Then ble daa clash hati dah remuk bagi yang pompuan ni , ex bf pun entah kenal ke tak kita kan . adeh . tu la lelaki . 80% mmg kejam laa.

P/s : Kepada yang ada terminat  ke minat kat someone ataupun yang berkapel ke  . Tolong jgn serang aku pulak lepas ni . Statement ni pun bukan ori sangat .  Menulis ikut kata hati je . harap maklum . sekian terima kasih .


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.