Cinderellah Story's
Im chessy busy ouhhh !
Wednesday, April 6, 2011 @ 9:04 AM | 0 Comment [s]

Assalammualaikum .


Dah dekat  sebulan kot blog aku besemak samun . Takde mesin nak tebassss . haishh . Aku busy lahh . Ciss macam tak tau je aku ni PM . okay okayyy . PM budak budak gedik . Yeaa aku la tuu , hehe . Lepas ni kene lah buad baik klau nak jadi ahli ahli kabinet . haaaaa . Okayy aku memang suka merapu since lahir lagi . Ikut mak aku kott . shittttt mak aku tak tau ! diam diam jea . Aku busyy sampai post post aku tergendala . masyaALLAH .  malasnyaa engkau dah macam badak air .


Sorry heyy sorry lahhh you all , aku busy sampai takde masa nak reply follow (ceh mcm ramai jea follow aku ! ) , reply kumen lagii lahh . habukk . Sibuk dengan exam plus choral speaking competition . urghhh tired bhaii . balik skola , makan , solat asar , mandi , solat maghrib , buad hw plus studi *cehhhhh kau  , gosok baju , salin jadual , solat isyak then mimpi lenaaaaaa . pehhh nikmat masa tu , plus plus klau hari hujann . selimut jgn cakap lahh sejuk sampai bole beku . hehh nampak sgt menipu .  huhh

p/s : Aku busy pun ada sebab , aku malas pun ada sebab . tettt


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.