Cinderellah Story's
Main kawen kawen ,
Wednesday, April 6, 2011 @ 9:42 AM | 0 Comment [s]

Assalammualaikum ,


Pernah dengar this word "RAJIN!" . of course laa yea kan? Haaa aku la tu , bila rajin berblog tengah tengah malam sdg muda mcm ni mmg bnyk cerita cerita merepek pak pandir . pehhh mmg nikmat . Bila malas jea satu habuk post pun aku malas nak update . yelaaaaa . orang banyak homework la konon . buwekkkk .

Hari ni mmg penat gila lahh . Latihan choral speaking mmg memenatkan aku . Sampai nak solat pun takde maya . cehhhhhh. Epop aku tak beli lagii . alala . Eh topic apa ni ? = ='  Okayyyy berbalik pada title aku 'Main kawen kawen' . Korg dengar pun dahh excited sambil terbayang bayang wajah future husband korg tu. plis-lahh . cehhh macam aku tak penah buad jea . hahaa . Entah angin ribut taufan apa yang merasuk aku nak cete pasal Wedding ni . Aishhhh . Muka aku dah berubah riang . Ni yang semangat ni . Sorry la entry ni dah lama aku nak post . but ? otak masih lagii cari gali idea . okayy okayy .


Bulan lepas , Kazen aku belah makk kawen atau lagi familiar disebut nikah . Dipanjangkan cerita - ktrg semua pergi kuantan untuk rumah pengantin lelaki . Best ouhhhhhhhhhh . Berkombo dengan lima lagi buah family . Dah sampai kat kuantan masing masing daa sesat .  Aiyaaa . Aku dengan selsema nyaaa pakai baju labuci labuci . then , masa tu tisu dah habis stokk . abang aku makan tisu kot . grr .  lap lahh jeli kuning kuning tu dengan baju aku . okayyy shittt aku bukan pengotor . kemudaratan namanyaa . haha . Apalagi garis panjang atas mulut . haaaa amik . pedihh gila ahh . Dah tu kat location wedding tu dengan lukanyaa plus bintat akibat gigit nyamuk . hampehhh . sumpah aku nak nanges , grr .


Time kete ayah aku cari parking , tenampak la pulak mamat handsome macam korea plus arab berkaca mata bingkai hitam dengan baju kemeja dilipat lengan . pehhhhhhhhhhh mantappp . okay aku bukan playgirl . juga bukan buaya darat . Alangkah bestnya dia calon suami ku . hahh sudah kemaruk . *plot plot gedik . haha

Dicepatkan cerita - time bergambar dgn pengantin tu , yang tukang fotographer dia tu orang cina kot . pehh muka dah la putih lagi lagi macam justin bieber . HOT HOT ! aku rasa aku suka dia kot . yeaaa lahh . cinta pandang pertama . amboiii engkauu . shitttttttt !

p/s : Perempuan yang baik hanya untuk lelaki yang baik .


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.