Cinderellah Story's
Tickkkk Tockkkkk !!
Saturday, April 30, 2011 @ 9:40 PM | 0 Comment [s]

Halo halo . Ehh ehh assalammualaikum tak dilupakan juga .


Teringin nak buat post panjang . Panjang ? panjang ? panjang lahhh . eeehhh awak nihh cepuk kang . hiahhh . Tapi hampehhhhhh lah ! Okay aku buntu nak tulis apa sebenarnya . Idea kering tiba tiba , opss memang dah kering lama daaaa . Just nak cakap I rinduuuu rindu rindu rindu lahh nak merapu rapu kat tempat sampahhhh nih. okay dah cukup , harap awak paham ! bye bye . tata titi tutu . daaaaaaaaaaa , muahh muahh . ehhh ehhh .

p/s : Gaya penulisan saya dah berubah kan kan kan . haaaaaa tudiaaaaa


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.