Cinderellah Story's
M-POP ? Hampehhhhhh
Monday, May 2, 2011 @ 12:42 AM | 0 Comment [s]

Assalammualaikum .

Helo . Sebelum jari rancak menulis baik kome semua ambik bantal tutup telinga? ehh ehh tutup mata . Ni haa nak kasi jamah tengok gambar gambar KPOP MPOP tah apa lagi daaaaaa . 

 Muka bajet cumel lah tuu . Sekali sepak terabor gigi . lalala

Tudiaaa wonder girls Malaysia . Ehh ehh keluar surat khabar ehh ? Tak penah baca punn . Nampak sgt depa semua tak femes . Ples-lahhh 

Sekor sekor buat muka comel walaupun tak comel mana pun . Euwwwwww macam hapa dah aku tgk . 

Muka bajet ROMANTIC PLUS MENGODA . eeeee geli lahhh awak . Rasa nak lempang lempang sorang sorang . 


Amacam dah ada yang terpikat ? Kalau ada tolong sepak muka anda ! Yea sila sepak sekarang ! ergg . Kesian betul cik ika tengok depa nihh . Ramai dah yang anti mati mati dengan korang . Eeee sedarlah haii .

Muka kalau macam nih tak pa :


Nih haaa BEAST . KPOP yang sebenar-benarnya ! Tengok jgn tak tengok!

Kalau muka tak comel , buat buat comel tak kan menjadi nyaa cik abang oi . Dah tu memalukan Malaysia tau , yelah kan islam . Islam mane ade ajar bukak bukak baju , dedah dada ketak ketak korang tuhh . Muntah muntah . Phewwwww ! hamik hamik .

Weh ni WONDERGIRLS tau . Bukan GULA-GULA !! 

Tengok tengok . Perbezaan GULA GULA dan WONDER GIRLS ? banyak beza wooo . mu gula gula tak lah secomel awek awek kat atas nih . Konon dedah sana sini lawa lah tuhhh . Macam hapaaaaaaaa daa! Aku perempuan pun takut nak tengok . Maksiat ! Apa nak jadi lah dunia zaman sekarang . Dunia nak kiamat pun masih lagi tak sedar diri . Okay fine , tak nak beceramah panjang . Tapi kan cuba lah pikir pikir kan korang tu melayu mane pergi agama korang ni ? Mengikut sumber yang aku baca , ade yang mengatakan 4 org drpd 6 tu orang sabah dan beragama kristian . Tak silap aku lah wehh . Lagi 2 tah agama apa . Coprakk betul ! 

Okay lah cik ika tak nak post panjang panjang . Takde faeda semua nihh . Merosakkan bangsa dan agama sendiri jea . Haaa cukup le tuhh mebebel cik ika oii . hehehe . Minta maaf semua jika terkasar bahasa ,post ni sekadar komen cik ika jeaaa . 

p/s: Maklumat lanjut sila layari http://iqbalhakimi.blogspot.com 
atau http://cikepal06.blogspot.com . Sorry promote blog anda . Sekian terima kasih . Okay bye 



Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.