Cinderellah Story's
Budak kecik sorang ni !
Saturday, July 30, 2011 @ 4:39 AM | 0 Comment [s]

Hye elegant teenagers. Selamat malam hihi

Hihi tetiba pulak rajin nak tulis blog. hehe. Tetiba pulak kan ilham muncul nak tulis new post eceh ceh haha. Tetiba pulak nak tulis pasal si diaaaaaa kat hampa semua. ececeh ceh coh coh. Tenang tenang jangan cemas lagi okay ? Ika single okay . Hihi. tengok tengok hampa semua dah cemas dengar ika ada jantung hati . eleh merepek lah. Ika setia pada yang satu , Lee gi kwang you tetap di hati . Jangan risau hihi. muahh muahhh

Hari ini satu hari melayan budak kecik sorang ni , ish penat penat penat . Melayan diaaaa tak kan Offline lah mukabuku saya haha. Awak budak kecik masih tak tau lagi apa itu cinta ? Faham. Saya yang dah tua sikit ni (sikit jeeee) pun tak tau lagi tau tau . ecece hehe. Kecik lagi dah berani cakap "Saya cintakan awak lah , saya sayang kan awak lah , saya rindu kat awak lah" . Ples-lah lahhhh , saya geli dengar tu semuaaaa. Ya memang aku jahat hahahahaha. Aku jahat tapi hati aku baik . hihi. Tapi takpe lah budak kecik lagi . Apa lah yang dia tahu sangat kan haha


p/s: Form 1 kecik lagi ke? Kecik lah tuhhhhhhhhh. Muda pulak ! Begetah lagi tuh haha


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.