Cinderellah Story's
Games buat aku jadi gilaaaaaaa
Saturday, July 30, 2011 @ 4:42 AM | 0 Comment [s]

Hello nenek manis dan atok macho ^^

(HEBAT lah nenek! Nenek nenek sekalian mesti cuba game ni *nenek aku dah cuba, bekesan haha ^^*)

Lepas penat mengemas rumah tadi , SO ika pun bukak Lappy . Tengah tengah dok syok walling walling dengan alien alien HAWT tetiba je abang kacau suh download gameeee. Menyibok betul mamat legam tu *hah kan dah kuar bahase gengster haha . Game Plants vs Zombies , eyeaaaaaaahhhhh ! itew suka gila game ni, main kat henfon akk tak gengster. Tak besh tak besh ! -..- Lepas download tu ingat boleh tahan lama , upanya sekejap je. Dua hari jeaaaaaa *KEDEKUT TAIK HIDUNG KAMBING. kene bayar pulak? mengada ngada betoi lah kan. merajuk lah cenggini . tak nak main gameeeeeee ni dah wek wek.

weh weh lepas ni nak download lagiiiiiiiiiiii hahahahaha. 
BERUSAHA HASNUL AFIQAH ! hoooyeahh .

( Alamak dik comelnyaaaa muka dok main game . Buat akak tepikat je haihhh )


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.