Cinderellah Story's
Sapa tak puas hati cakap okay ?
Saturday, July 16, 2011 @ 3:07 AM | 0 Comment [s]

Assalammualaikum , salam muhibah


Pertama kali ika nak minta maaf lah kat sapa sapa ada yang terasa hati dengan ika . maafkan okay ? bukan apa , nak ramdhan , raya pastu exam besar pun makin tiba . sekarang ni lah kena banyak buat kebaikan . hihi . poyo lah pulak ayat kau hasnul hihi.

okay semua mari tengok tajuk post baru ni. haaaa yea, betul lah tu apa yang awak baca.tak percaya? tampar la muka you kuat kuat. sakit ? hah padan muka. lala sape rasa tak puas hati dengan saya mari face to face. eh eh tapi sorry lah ika ni pemalu orangnya hihi. malunya. haa tengok tengok kan dah malu. adoi. tapi kes ika ni cikgu yang tak puas hati dengan group ika. al maklum laaaaaa group ika ni semua comel comel belakaaa. haha. alala gurau gurau je. orang lain punya masalah ika pun sekaki , eh bukan sekaki je sebadan setangan semua lah kena. hish . dah nama group kan ? cerdik betul lah kome ni. hihi.

"awak mamat , jangan tunjuk manja sangat bole? benci lah ktrg tengok . meluat. kau kan lelaki , cuba jadi gentle sket baru ada orang nak . huhu. sekali pun ada kakak cikgu jangan lah nak tunjuk belagak ye. orang lain ada bapak cikgu lagi . lagi lagi , ade yang bapak mak dia guru besar. ade kecoh kecoh. renung lah diri sendiri. bak kata orang tua tua, sebelum mengata tengok kelemahan diri sendiri dulu okay . dah paham? baguslah ".  lagi satu kakak dia pun jangan lah bagi muka sangat kat adik dia ni. tengok dah menjadi jadi. dulu baik gilaaa, pastu pendiam. sekarang kakak ada, jadi kecoh macam ni? patut ke? renung renung ye. kita orang sama sekali tak mengutuk mane mane pihak . kalau ada yang terasa tu kita orang minta maaf lah sangat sangat . mintamaaf sekali lagi . *ika jadi poyo tiba tiba haha. nak nak ayat akhir haha

*menunggu masa kena panggil je hari isnin ni , doakan okay ? hihi .
saya bukan pelajar bermasalah . okay sekian terima kasih . penat menulis macam tulis karangan , huh


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.