Cinderellah Story's
#149
Wednesday, August 31, 2011 @ 10:56 AM | 1 Comment [s]

Hi Heeeeeeeello olls.

Rindu sakan nak menulis blog usang ni weh hehe. Ceronoknya ceronoknyaaaaaaa! Hari ni hari raya lah kan? Haah haah apesal apesal? Macam cepat je kan . Tak sabar nak tunggu ramadhan tahun depan #ececeh kemain lagi aku.

So sempena hari raya yang mulia ni kan , ika nak minta maaf lah kat semuaaaaa, kawan kawan, keluarga,mak abah atok nenek kakak adik abang, pakcik makcik, semut, gajah,lembu,kambing, unta. eh eh? heee. Mohon maaf zahir dan batin okay ? Hihi.

Tak sempat nak wish kat semua "SHRA" . So, ika tulis kat fb and blog je k? Terima kasih lah sebab faham . Ye I tau you all semua mmg baik . Ecehceh. Hihi K lah tak sabar nak collect duit rayaaa . Hoye hoyeeee!

AWAK SEMUA JOM TGK GAMBAR JE EHH? TAK LARAT LAH TGN NAK MENAIP. HIHI ^^

 #Sebenarnya tema semua kaler oren , aku je sesat kaler merah lalala -..-

#Eh eh diam diam je lepas tgk gambar ni, nanti adik ika marah pulak haha . dia tak kasi masuk fb or blog gambar ni kata nya "MUKA DIA TAK COMEL TUWW" haha

#Sayang dia. Sayang kakak. Sayang lah semuaaaaaa ewah ewah

#Kami satu keluarga sentiasa HAPPY la weh :xD
  
 
#Saya ada empat adik beradik . Satu mak , Satu ayah . Korang ade?

The end lewh 

Hi tu je yang ada , hehe. Al maklum lah raya tahun ni tak meriah. Camera netbook memang cikai tersangat sangat . Camera henfon pulak demam macam shitt . So terpaksa guna apa yang ada, K redha. Atau mungkin kami semua terlalu cantik di depan kamera sebab tu jadi macam ni. Ahaaaaaa i thinks sebab tu lewh #Tak mau mengalah haha.



Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.