Cinderellah Story's
#150
Tuesday, September 20, 2011 @ 6:59 AM | 0 Comment [s]

*NO DESCRIPTION*

Assalammualaikum. Hai cik BB tengah rindu blog. #K ayat skema semacam. Kesah apa?  Lama sangat dah diamkan blog. Kasi rehat cukup cukup lewh hehe. Actually fokus fokus fokus untuk studi sebenarnya. Tak suka? Meluat baca? Kan dah cakap kesah apa? hihi #gelak manja.

Tumpang lalu cik BB nak buat pengumuman yang BLOG cik BB memang buruk kan ? Kan kan kan? erghhh kan kan kan tan tan man mannn. Ops telebih shuda. Hah gedik eja pelat pelat haha. Lagi kan dah cakap, kesah apa? #sambil tunjuk muka bengis tahap setan. K fine.

Anyone sape boleh ajar cik BB buat blog macam korang? Nanti cik BB epah lewh cekelat satu lori. Cik BB kan kaya ? hihi . #K tau perasan. Kesah apa? Lalala.

Lepas ni Cik BB nak kene selalu update kat blog ni. Banyak lagi nak edit ni. Banyak lagi kene belajar. Cik BB nak cantik kan blog. Cik BB jangan putus asa. Cik BB kene berusaha . Cayoik cayoik cayoikkkkkk ! #Lah baru aku sedar yang aku dah pun terbuat ayat yang sangat nak buat aku muntah~ K tekak loya. Baldi 3!



Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.