Cinderellah Story's
#151
Wednesday, September 21, 2011 @ 10:02 AM | 0 Comment [s]

 *thankyou: Weheartit*

Assalammualaikum. Hye readers.

Lega sangat sangat lah hati hari ini sebab kan kan. sebab sebaaaaab dah khatamkan tengok cerita HANTU BONCENG. K gedik plus plus pulak mengadangada. Cerita lapok . Ye tau tau. Kesah apa? K shut.

Hari jumaat hari tu ayah aku tengok movie ni kat restoran, HANTU BONCENG punye pasal stay kat restoran sampai pukul dua pagi tengok movie tu sampai habis. Balik rumah terus tidur. Okay good~ Sila beri tepukan yang gemuruh. K diam

Pagi tu sebok bercerita kat mummy. Mummy aku lain sikit, dia ni anti kot kat movie melayu ni. So aku and abang tak puas hati, tengok kat dalam internet je. Sekarang dunia dah moden, tak payah pergi Cinema nun sane tu, kat rumah ada astro first. Ade wifi , search kat google je. Hah khatam jugak lewh. #muka mesti nak bajet ni haha

K Cik BB just nak cakap, Hari ni mood belajar saya bertambah . hehe #Belajar berlawan lawan ni best. Like like likee. Mood nak capai target SMRA mumtaz berkobar kobar ceh haha # kepala kat atas tangan kat dada. Sekali lagi nak bajet -.-




Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.