Cinderellah Story's
#156
Tuesday, November 1, 2011 @ 3:07 AM | 0 Comment [s]


Heeeeeeeeeeeello. Assalammualaikum 

Balik je dari sekolah tadi, terus capai henfon then bukak pictures . Oh vito vitoooo . muehehe. Miss you a lot . Love you more. whaha. Gila kan gua? Terima kasih .

Awak , gambar kat atas tuh untuk awak . whehe. Ambik ambik . Tapi tapi ambik love tu je lah, ais krim tu untuk saya hihi. Ikhlas sepenuh hati dari gua yang MACHO . haha . Abang aku kata vito tak hensem . Rambut dia tak cool . Erg. Cool okay . Lepas tu dia cakap , dalam gambar je budak ni hensem , kat luar amik kau . Muka berjururuwawat . Erg ? Abang jeles nak muka macam dia letewww haha.


Gua yang macho,


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.