Cinderellah Story's
#157
Wednesday, November 2, 2011 @ 5:47 AM | 0 Comment [s]


Hello Kawan . Assalammualaikum geng.

Cerita pasal exam lagi okay ? Hihi. Tadi exam sains(P2) , aku cuba untuk meniru . eh jap , bukan cuba memang betul betul pun . haha . Lek gengster kan . Tak cool lah tak meniru . So , aku boleh lagi main tunjuk tunjuk soalan ni soalan tu . Jawapan ni jawapan tu last last kantoi . Erg . Of course lah, aku duk kat depan cikgu whaha. And nama aku pun tercatat dengan indah kat papan hitam kelas . huyoo 

K tadi tengah exam bm(P2) . Boleh jadi gilaa gua kalau macam ni. Gangguan Spot The Check . Jadahnya. Orang nak periksa boleh lagi check check raba raba. Heyy mencabar. Dah lah idea gua nak buat ayat gramatis hilang. Ciss. Nasib baik gua baik . whuhu

Ade tak sekolah yang takde peraturan ? Best kot. Rasa nak apply masuk lah . whehe. Kalau ada cakap eh . Nanti gua belanja pizza hut . 


Gua yang macho,


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.