Cinderellah Story's
#159
Friday, November 4, 2011 @ 6:40 AM | 0 Comment [s]


Hai. Assalammualaikum. 

Hari ni hari last gua sekolahhh. yuhuu. Senyum sikit senyum sikit. Maklum lah sekolah gua cuti awal dua minggu hihi. Exam dah habis. Hati legaaaa lah bai. Paper last Bi(p2) , pecah kepala gua pikir ayat kaw kaw. haha. Alhamdulilah mudah. 

K say goodbye to 2011. Hello and welcome to 2012. Tadaaaaa. Waiting for PMR. PMR. PMR. Seriously, tak sabar nak jadi makin besar dan lebih matang. haha. #Ahh cool . Lepas ni kene belajar rajin rajin, goal kan target gua. Then, masuk U ke Maahad ke. Then, dah besar keje gaji besau besau. Kawin lepas tu beranak pinak #bab ni yang tak boleh ni. adui. Rileks rileks. Buat macam biasa jeh . huhu. Insyaallah kalau panjang umur hihi . 

Hello dengan rasminya sekolah gua buat peraturan baru 2012. wehohoho. Lemak bekrim betul lah. Lepas ni dah tak boleh nak gengster kat sekolah . haha . #In fact, tak gengster mane pun whuhu. K next time gua post laws baru kat sekolah . Promote sekolah okay ? hihi

Offline. Run mackerels run is waiting lah . Aww lee min ho . 
p/s: Gambar kat atas tu muka 'bajet bajet' jeh. Minta maaf kalau terlebih over.
Click aje button x.hihi. 


Gua yang macho,


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.