Cinderellah Story's
#163
Thursday, November 10, 2011 @ 8:22 AM | 0 Comment [s]


Hai. Hello. Assalammualaikum.

In fact, this post have been two days ago lah . Dua hari dah pun tinggalkan blog ni . miss you blog hihi. dua minggu je pun haha . #saje nak feeling weh haha . Mood aku tengah spoiled . K hate gila . Thats why lah aku benci lelaki . haha . Tak mustahil lah kan ? Hal kecik nak jadi besar kan ? He ? Yeh because of his . K fullstop .

Yesterday punya yesterday lah aku g hantar kakak kat hostel . Dah lama kot tak pergi hostel dia. Miss more. On the way tu aku tertidur dalam keretaaaa then, eh jap. kita strait to the point jelah . Malas nak berstory haha . Aku tengah mesej someone , then tertidur . Bangun bangun je . See? Ade call dari someone. Aku tengok . Ouh dia. Malas lah angkat . So aku buat tak peduli. Kacau tidur aku je dia ni haha. Aku biar lama lah jugak . Aku tgk balik. eh asal dia tak mati mati talian kan . Lama kot. Last kali aku tekan button end call. 5 saat ago, msg maxis dtg. duit aku kene tolak weh. dari singgit lebih tinggal RM0.45 sen je. omg. aku call ke? omg omg. jap g budak tu msg , asal call . aku jawab tertekan lah gila. frust duit kene telan haha. cerita kat adik , gelak sampai nak pecah perot hewhew


# gambar curi . wehohoo.

 # See. Kene tanda kertas periksa budak budak . anak murid ayah lah . Akibat kerja tangguh haha

# My abah . Abah the handsome. The best . The most best. I Love You (Y)

Gua yang macho,


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.