Cinderellah Story's
#165
Sunday, November 13, 2011 @ 5:48 AM | 0 Comment [s]


Hai hai . Assalammualaikum readers . 

I miss you readers, followers, teenagers and all . Hello blog . Dah lama tak usha usha blog hihi. Nah hari ni nak tulis post kaw kaw . muehehe. Alah lahh rilex ah dulu. Cete belum stat . Tak suka? Oh terima kasih. Nampak button X , haa klick je lah . And thanks to the readers . Nah 50 sen , beli apa yang awak suka . Saya mmg baik . wehoho .

Hari ni hang out dengan kawan kawan . wuhuhu. In fact, kita orang nak pergi hantar paper exam (Ada pembetulan markah ! *jeling sikit ) kat sekolah . So, two in one lah . hehe. So after hantar paper lepak lepak lah cari tempat shooting hehehe. Baru tau kami artis? Oh kesian~ . #Sorry banyak makan kerepek . sbb tu jadi merepek . Grr ignored . So saya , eh silap gua malas nak bercerita. nah amik makan gambar je lah . Tak suka? Ohh ahaa kesah apa . Weee

IM SORRY . WILL BE UPLOAD . JUST WAITING . K BAI


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.