Cinderellah Story's
#164
Thursday, November 10, 2011 @ 8:48 AM | 0 Comment [s]


Hai Assalammualaikum . 

Hari ni hari first gua tak sekolah . Cuti lah weh . Hihi. jeles kan ? Well (Y). Sorry lah maybe gua ni agak mengjengkelkan . ahh k stop . So pagi pagi lagi dah kene kemas rumah . Untung ada org text aku pagi pagi , hilang penat and boring. haha. poyo kot . Tapi hari ni paling malas . Ehh ehh. Bukan setiap hari aku malas ke? Ops tak saya rajin . #Tak salah kan bela diri sendiri. K dont judges me . 

" Setiap pekerjaan yang dilakukan dengan ikhlas , nescaya akan sempurna . Insyaallah"

Oh ohh gua miss vito . Vito hai hello selamat malam . Bila saya bole text awak ? Meet face to face dengan awak ? aww . K saranghaeyo vito . hihihihi. K gua sawan


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.