Cinderellah Story's
#184
Sunday, December 11, 2011 @ 4:30 AM | 0 Comment [s]


Assalammualaikum lovers . 

Hari ni rasa nak menjerit melalak mengaum
Hari ni rasa nak menangis tak henti henti
Hari ni rasa nak tumbuk tumbuk something
Hari ni rasa nak maki maki someone
Hari ni rasa nak mengurung diri dalam penjara. K stop 

Pernah rasa kalau diri anda tak dihiraukan ?
Pernah rasa anda disakiti ?
Pernah rasa anda menyakiti someone ?
Pernah rasa tak tak tak tak ? K fine

But, yakinlah kalau korg luahkan apa yang tersirat . Pasti lega.
 Even dalam kertas , someone, something, blog, facebook . 
Now, twiiter kan ? Ahh Buat femes je

Remember THE ONE, doa banyak banyak solat mintak taubat , 
insyaallah CALM DOWN . uhukz
now mood saya dah okay sikit . Senyum pun sikit je


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.