Cinderellah Story's
#185- Its a dream
Tuesday, December 13, 2011 @ 5:17 AM | 0 Comment [s]


Hai Hello Assalammualaikum Peeps . 

Actually post ni di postpone hari ni , hehe . Semalam kan kan , 12/ 12/2011 . Tarikh dah cantik tu . Ewah. Just 2011 ? K fine

Dream ? Mimpi ? Tulah yang aku nak katakan untk post ni . Bak kata Elfira Loy dalam cete -Biar mimpi sampai ke bintang- " Kalau nak mimpi biar sampai ke bintang , tak dapat capai mimpi dapat capai bintang " Eh gitu ke? Hah gitu lah 

Mimpi . Ah sejak dua menjak ni aku selalu mimpi yang bukan bukan. Yes bukanbukan. Entah apa lah mimpi aku ni ekh ekh . Asyik dia je yang muncul dlm mimpi aku . itu sgt peliks . K fine

-------------------------------------------------------------

Actually kan kan, bukan mimpi lah kan . Tapi mmg betol pun , ini serious *nada nak mcm wonderpets lah. Blala . Aku kene rejek ? hahahahhaha. rasa nak gelak- gelak tampar- tampar tendang-tendang mamat tu. Actually lah kan , adik angkat aku . WATLEK JE 


Dia kasi ayat power kat aku mase nak rejek ni . Alohai tak nangis pun . Tak kuasa aku . 

" Akak , adik nak mintak putus . Sorry lah , bukan adik dah bored dengan akak ke apa. Cuma adik rasa adik dah takde perasaan dah nak teruskan hubungan ni . Lepas ni please delete no.adik . kbai" -ECEHH- !

tu je yang aku ingat . haha . lepas dia kata delete , aku delete ah. tak kuasa nak simpan . K kejam. Sori lah akak bukan manja macam akak-2 angkat awak yang lain . Tak gengster ah . Gua rock . Dia tak rock . Leave me . Ha kan senang aku cakap . Then, Aku balas cam ni . 

" Ouh okay . Thanks for being my adek . Be happy with kakak angkat baru haha *Aku gelak sikit* . Kbai. Thank you "

Time ni, dia dah stat buat ayat laki . Ahh time yang ni emang ego gua tahap maximum . *menjelingjeling* . Cakap putar belit mcm mane pun ade aku nak percaya lagi ke? ha ? ha? haaaaa? Dah . K fineee

------------------------------------------------------------------

Ayah aku dah balik semula ke Maktab . Sadly. Happily.Boredly.Beautifully? Ehhh ehh . I will miss you forever abah . K bai . Aku rase post ni dah bejeler macam film tape. Meluat dah aku bace. Dah tak payah lah baca. ---> Sadakaallahulazim . *Hentam



Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.