Cinderellah Story's
#187- PMR soon
Wednesday, December 14, 2011 @ 6:43 PM | 0 Comment [s]


Hai Assalammualaikum Thursday . 

Morning semua . *flying kiss sikit* Fuuuuu . Finally , hari ni dapat jugak tahan biji mata bangun pagi pagi. hikhik . Lepas siap kemas rumah segala , open lap bukak twitter and blog . Facebook ? Huh malas dah. kita tak sayang dia dah. Dia lembap . Welkwelk

Semalam kecoh kat twitt pasal PMR . Al maklum lah , 8 hari lagi result PMR keluar . Mane tak cuak kan . Rilex rilex . Banyak banyak berdoa ye. Amin . Ktetibe . Next year PMR ? macam tak percaya weh . Serious nih . Aku dah besar dan tua rupanya . Alohai . Sekejap je kan masa berlari ,  laju tahap kuasa kuda . Takut nih takut nih . Apa prepation aku as bakal PMR ni ? Studi.

Yes studi dari awal . Senior aku kata kalau nak success , belajar dari awal. Abah selalu pesan kat aku . Studi Studi Studi and Studiiii . Telinga aku ni macam ada kutu babi , tak masuk tak masuk . Urghh, Doktor cinta help me! *eh*

LIST BAHAN MASAK NASI LEMAK  :

BAHASA MELAYU 
MATHEMATICS
SCIENCE
ENGLISH
SEJARAH
GEOGRAFI
BAHASA ARAB 
KEMAHIRAN HIDUP 
PENDIDIKAN ISLAM

9A. Straight's A. Tak mudah nak dapat . Tak mudah tak dapat . Esh bahasa jiwang bangsa . grr Kfinez. Halo halo , aku sekarang ni tengah cari skola yang ada bahasa korea . Boleh inform kan tak ? Zzzz lalala . 

GOOD LUCK to all candidates PMR. Ecspecially , Kak syiraAunt DayahUncle AkmalKak esyah and ramai lagi lah . Selamat ambil keputusan haha . Semoga bahagia dunia akhirat . Amin . Kbaibai 



Gua yang macho, 


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.