Cinderellah Story's
#194- Hearts
Saturday, December 24, 2011 @ 12:12 AM | 0 Comment [s]


Hai Assalammualaikum SABTU . 

Lepas seminggu menggila , AND FINALLY wifi biul aku dah sihat . Say ALHAMDULILAH . Hati lega mood nak tulis blog pun semakin keringgg . * Dah kenapa ? Kfine . Aku tengok blog dia , dah pandai mengayat dah . Ecelehhh . Tahniah uncle haha . Hari ni aku happy :) You know what , kejap lagi ayah balik . Rindu nak cakap cakap . AND very important MISS gila bangang kat harta pusaka dia yang bernama ACER. cehwah . ayat ayat . 

Hari ni ingat plan nak pergi cc dengan aiman , LASTLY aku cancel . Abang kata kat cc tu ramai umat GENGSTER. Oh takutnyaaa aku . Owner cc tu pun rambut cacak-II macam kene elektrik karen . Tapi hati merah jambu ouh , lembut gitu . TEBAIK BOBOII . Ajak aku pergi skynet naik moto. Kau tu dahlah takde lesen , cari maut ah kau abang . Err kfine.

--------------------------------------------------------------------------

Hello This is a sweet, macho, hensem,ohsem,cantik,comel WISH *__*


 " HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY
HAPPY BELATED BIRTHDAY "

P/s: Special kan ? hohoho . Maseh maseh . Sorry aunt sebab late wish tau . Wifi problem . Sorry sekali lagi , sebab curi gambar ni tau tau tauuuuu . Oh ya good luck sebab results okay :) Lepas ni SPM pulak , Do the best okay ?
K tu je. Byebye

Gua yang macho,


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.