Cinderellah Story's
#199- 2012 is coming :)
Monday, January 2, 2012 @ 6:48 AM | 0 Comment [s]


Assalammualaikum :)

Hyeeee 2012. Byeeeeee 2011 . Kebabooommmmmm! . Okay mercun ni free in charge . Happy new year yoww. Okay tak nak galak sambut tahun baru . huhu . Ramai cakap tahun baru lah ramai "couple" nak buat tak ^%*&@#%$. K fine. zzzz. Tak payah nak happy sangat lah . Remember, dunia hanya sementara . Tepuk dada. okay senyum .

Azam ? Ramai tanya ni azam gua apa apa kan kan . *bajet* *nak muntah* . Hmm,  entah lah , tak terfikir pun sebenarnya . But at least ade lah dua tiga azam haha. *azam ade dua tiga ke?* . Okay first , nak jadi lebih baik dari tahun tahun yang lepas . Okay second , nak success success and more success dalam hidup and exam . Okay third , NAK JADI ANAK SOLEHAH UNTUK ABAH AND MAK. ngeh ngeh . lep youuuuu  two . lolz .


2/1/2012. Halo tadi saya sekolah . Saya benci sekolah . Serious. Benci okay. Tak suka sekolah bangat bangat ni . Malas tahap babun nak pergi sekolah . Ahh malas nak sekolah . pheuwww 

Ya Allah , rindu nya kawan kawan . Tadi jumpa memang seronok . zzz.  Walaupun dalam hati aku kata , "adoi malas nak sekolah ni" . Okay fine. And kembali lah "GENG MELETOP" lepas ni . huhu peace (Y)

In fact, tak tau nak update apa -___________-


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.