Cinderellah Story's
#201- THIS !
Wednesday, January 11, 2012 @ 9:18 AM | 0 Comment [s]


Assalammualaikum . Okay Goodhye . 

Pagi tadi jadi macam petir nak pergi sekolah . Terbangun lewat 6:30. Huhu . Dengan baju yang tak siap bergosok lagi . Beg tak salin jadual . Okay rock baby . Hari ni ade kawad kat assembly . Frust gila bangang gua kat situ. Dah lah prefect . Muka gua lah selalu datang lambat. Terima kasih buku rekod kerana nama gua tak berjaya masuk dalam buku rekod . hee. 

Ohh Mmm Ggg. Hari ni hari paling boros. Bawak RM5, mak bagi RM2. Okay licin hari ni. Macam puihhhhh kuihhhhh tuihhhh betul lah kan . Ingat nak save duit nak beli camera. Haha. Bila lah nak pandai menabung anok mok sorang ni. Tahniah lah kepada kawan aku yang menjadi sokongan untuk aku memboros . haha. *Nah jeling*

--------------------------------------------------------------------------------

Jyeah . Hari ni tidur lewat lagi . Jam dekat 1:23 am. And aku still lagi menaip macam tahik kat sini. Okayfine. Sambil terkentut kentut aku  menekan perut aku menahan lapar malam malam yang indah ni. Yes, gua kene siapkan tugasan 'sekolah' ni. Macam TETTTTTTT ! # Okaytakpe kot , aku baik hari ni. Tepuk dada huhh . 

Okay besok khamis. So besok still sekolah macam biasa. Dan aku kene tidur "awal". Yes awal . Aku tak ngantok tapi aku kene tidur jugak . okay tau tau. Okay banyak cakap. Banyak cun. Banyak Rock. Okay kelaaaaaaaaasss... KAU HASNUL

Gua yang macho,


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.