Cinderellah Story's
#203- Precious time
Sunday, January 22, 2012 @ 1:27 AM | 0 Comment [s]


Hye Assalammualaikum. Tak jawab dosa. Jawab gatal. Lolz

20/01/2012
KFC, Mersing. 

Balik sekolah , campak beg . Then cari baju nak hang , serious aku tak reti berfashion . So, aku main pilih jelah baju seluar tudung. Woww berwarna warni aku . huhu. Lepas siap gosok gosok segala. Tolong mak kat dapur sikit then pergi bersiap. Aku bertolak pukul 2:30 pm. Janji 2:45 pm. Bapak awal kan aku. Zzzz. Bukan semangat nak pergi , tapi ayah aku memang suka tak sharp masa. haha. 

Sampai-II je semua orang takde. Ayah kata , ika ni berani ke nak tunggu sorang sorang. Risau jugak ayah aku kat aku. *tacing* ecece. haha. Unfortunately, ayah ade meeting. So, tak dapat nak teman aku. Terpaksa lah aku merayau sorang sorang, cari member haha. Nasib baik Syukur Alhamdulilah , aku jumpa lela and teha. Teha, i miss you very damn much . Rindu sangat ni. Dah 3 tahun tak jumpa. Fuyoo , hidup lagi kau. makin tembam. Wewitt haha. Then, teha ajak masuk kfc dulu. 

Masuk kfc, jumpa Sara( member teha). Hai hai dgn sara. Jumpa teha tak habis habis nak gelak. Sampai habis air liur aku weh. Then, lepas tu fiqa datang. Sumpah Demi Allah aku cakap, ni lah first time fiqa hang. Kalau tak, duk rumah jaga adik. haha. hen, nuha , eyma(member nuha), umi pulak datang. Mrs fifa tak dapat dtg , sebab takde kenderaan. Padahal kat sekolah dia yang beria ajak aku pergi. Hampeh! haha . Eyma awak cute. haha. sila lah kembang . Teha kata nuha dah macam yuna haha. 

Borak, gelak, gelak, makan, borak, gelak, gelak, gelak, serious, borak,gelak,serious,gelak,makan,gelaaaaaaakk ! huhu. Makan tak banyak pun, gelak je banyak. Sampai semua penghuni KFC tu pandang meja ktrg. GTJ !! (go to jamban) lah wehh . huhu. Aku tengok diorang, aku pandang fiqa. Huhh aku dengan fiqa jelah yang old-fashioned. haha. Itu aku , just be yourself.
I am not a beautiful you, but i am a beautiful me. 

So , lepas click click and click. Ktrg balik . byee KFC. haha. Hey you all, aku rindu korang semua. Nak jumpa korang yang gila gila. nak lepak, nak borak, nak makan kepok sama sama, nak gayut pokok sama sama, nak main bola sama sama, nak main buai sama sama, nak belajar sama sama, nak main basikal sama sama, nak main masak masak sama sama, and everythings we do together .

I love you, friends . 



Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.