Cinderellah Story's
#205- Awan rindu
Monday, April 9, 2012 @ 3:54 AM | 0 Comment [s]

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiii.
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Rindu gua tak? Rindu ? Ah let me teka, of course rindu kan. 
ouh wa faham wa faham . *ahh touchingnya
Ok balik pada tajuk post wa yang -nakbrutal- sangat ni kan. 
Yes semua. Awan rindu here. Ok correction bukan awan nano. Sebut baik sikit eh. 
Saya saya err saya errr sa....yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kan kan errrrrrrrrrrrr kaaaaaaaaaann...
nnnnnnnnnnn. grrrrrrrrr. rinduuuu .  tutt tut. *zzzzzzzztibatibajelineputus. 
Ok wa ulang, wa kan kan kan wa dilanda awan rindu. err actually, wa kan nak cakap untuk peminat peminat wa sama ada di luar negara atau di dalam negara. wa nak cakap ni. err wa terlalu amat rindu lah kat korang. ok repeat, wa rinduuuuuuuuuuuuuu bangat kat mykipasmati . KIPASMATI SEKALIAN, WA RINDU AT LU. *ok. ni baru  ayat jiwang. 

---> Sesi luahan perasaan ini tiada kene mengene dengan yang mati atau pun yang masih hidup. Sekian. 
" Wabilahitaufiqwahidayahwasalammualaikumwarahmatuallahiwabarakatuh . "

----> Dah lama tak tulis blog, ayat pun dah macam tongkang pecah. Harap maaf jika terkasar bahasa. Sesungguhnya wa insan yang lemah . hehe  *Senyumkambing


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.