Cinderellah Story's
#206-Doktorr cinta
Tuesday, April 10, 2012 @ 8:52 AM | 0 Comment [s]

Assalammualaikum.
Hai kipasmati semua. haaaaaaaaaaii *sambilbuatmukatoye


Di sini diumumkan saya bakal dinobatkan sebagai doktor cinta nombor satu di dunia. hihi *terharu


Opps opss sila jangan muntah lagi. Adaaaaaaaa lagi. Ada lagi. 


Dan dengan ini, sesiapa yang mempunyai masalah masalah cinta atau cara nak memasak mee 'cintan' boleh berjumpa atau halo halo saya. Peace!


"Allahlah yang patut duduk nombor satu dalam sebab cinta kita." # ayatcopydalamiluvislamje T.T


Hah, sebab tu lah kalau nak bercinta kene niat macam ni. Aku cinta simpulan bin simpulan kerana Allah Taala . Aminyarabbalalamin . hewhew 


So, bukan bercinta atas sebab rupa dia cantik cun macam siti nurhaliza ke, emma watson ke, oprah ke or or handsome plus ohsem hebat macam kamal adli ke ( ni skandel aku ok) , greyson chance ke, lee min ho ke, hirthik roshan ke dan banyak lagi sampai tak terlist nama . sebab bende macam ni lah yang sometimes buat tak kekal lama. kan. 


ok ada lagi sebab.  sebab Allah itu lagi Maha Cantik dari si awek tu . sebab Allah itu lagi Maha Hebat dari si  pakwe tu.


 So cantik hebat macam mane pun tetap tiada tolok bandingnya dengan keindahan dan kehebatan Allah swt. 


Akhir kata, sentiasa lah bersikap jujur dalam perhubungan. ok. ok.




Warninggggggg : coretan di atas tiada kene mengena dengan yang single atau yang tengah "meletup" diluar sana ok. ouh yes nasihat semata-mata. okdahbye





Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.