Cinderellah Story's
Menanti hari esok.
Tuesday, November 20, 2012 @ 10:08 PM | 0 Comment [s]


Hai. Assalamualaikum dudes. 

1:45 PM , 21/11/2012 (WEDNESDAY)

Tinggal lagi 30 hari lagi nak ambik  result PMR yang 'the best the gempakz the kedaboom' entah ke tidak kan. Wuuu seram. Hari hari ingat pasal result. Ya Allah kau tenangkanlah hati hambamu ini, dan kau berikanlah dia keputusan yang 'MANTOPP' dalam PMR. aminnnn, sembilan A! sembilan A! sembilan A!

Rasa macam nak ambik exam balik je lah weii. Saya nak jadi budak PMR balik. hehehe Please please *blink eye*. After PMR haritu Kazen kazen semua check balik kertas and terbukti dengan kecheckan mereka , mereka mungkin boleh berjaya. lols. Aku ? Check ? Harap maaf. Saya tidak akan pernah dan tidak akan akan pernah membuka kertas soalan pmr lagi lepas exam. harap maaf sekali lagi. sekian terima kasih . Takut bhaii. Pernah mase paper sains, bapak gila confident jawab sampai terrsalah jawab. ha hambik.  Balik rumah paper kene check in dengan mak. Banyak lah salah nya. Kalau soalan susah yang salah , boleh go lagi. Ni soalan alahh baby baby pun boleh jawab. Ha nampak tak nampak tak permainan nya? Habis check paper sains, terus taknak check dah papers selepasnya. Serik -..- 

Kata orang before nak jawab exam kene baca doa selawat segala. Ha ni kes tak baca doa dan selawat lah ni. Padan lah dengan muka kau hasnul. *jeling*. Hey dudes, ada orang kata result keluar 22/12/2012. Wah cantik tarikhnya gitu. Guys, Tolong doakan ika dapat result YANG KEDAAAA'ABOMMM' okay ? hehe. jasamu dikenang. insyaallah rezeki dapat sembilan A nanti ite belanja makan gula kapas paling besar dalam dunia tau.  7 keturunan you tak habis. *flying kiss* hehehe. 


*Rindu kawan kawan. 


Older Post | Newer Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.