Cinderellah Story's
My little 'basi' friend, hihi
Tuesday, January 29, 2013 @ 9:20 AM | 0 Comment [s]

credit by: sumi basi :)

Hye. Assalammualaikum. 

Today, Wednesday, 30/1/2013, 12:50 a.m 

Dengan rasa hormatnya harini nak berceloteh kat sini pasal cik keding ni. Ummi Zulaikha bt Husri. 
Alah rindunya dekat dia. Baru sehari pergi tinggalkan ktrg :'(

Lepas ni dah takde orang nak pelok aku. Huh. 
Lepas ni dah takde org nak main notepad dengan aku time belajar fekah. 
Lepas ni dah takde orang nak main ikat kaki dengan aku. 
Lepas ni dah takde orang nak teman aku time balik. 
Lepas ni dah takde sape nak simpan rahsia dengan aku.
Lepas ni dah takde sape nak jadi tokey topup aku.
Lepas ni dah takde orang nak jadi partner aku kat mtam time kuliah.
Lepas ni dah takde orang nak nak tgk abg lucah dengan aku. *senyapsenyap*
Lepasni dah takde kenangan kita kat tembok sekolah. 
Lepasni dah takde kenangan kita kat smaam.
Lepas ni dah takde kenangan kita bersama.

You know what, missing you was the bad thing in our lifes.
You know how much we miss you. 
Very miss you. 
How could you? Hm. 

I'm promise , gua akan tgk tgk kan adik lu. Gua tolong tgk tgk kan SAHABAT lu tu. hehe. Dia dah tunjuk kat gua buku yang lu bagi. Alolohh. seweet nya. Rupanya lirik tu lu nak bagi kat sahabat kan. hehe. dah agak. And gua akan tgk tgk kan lela, insyaallah . K thats all. 


"  A true friendship is so hard to find "

" Si nuhawk yang malu malu nak pandang kamera. sepak kang! haha"

" credit by me :) dorang kata aku takde bakat nak jadi fotografi haha. do i care? thats cake. ohhh ya. from nuha. Aku mampu bg dia shawl je. haha . Nampak tak permainannya? ok tetibe"

" fyfa, umi, fyka, lela, nuhaaaaaaaaaaaa. ite yang tengah ambik gmbr ni lah hehe"

" the lela lalak and the umi basi . mereka bestfren since darjah 1. seweet kan? moga kekal till jannah :) "

" this is what we called 'love' "

 Ummi Zulaikha Bt Husri. 16. Mersing. Taken. and. Complicated. hahahhaa. Sayang kau umi. okbye *flying kiss*



---->   take a time before tido,
besok dah kene jadi mc assembly pulak, err.
Hate this!  


Older Post

Hye. Welcome to CINDERELLAH official blog. Follow ya, please be nice. Hee.
Thanks for visiting my blog.



Hotsentap Owner

Kawkaw Baboom




This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.